Telefon

+46705742313

E-post

gefle.fotter@gmail.com

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 20:00

Bitte Jöransdotter

Hej !

Och välkommen till mig Bitte Jöransdotter/Gefle Fötter.

Jag är boende i Gävle sedan hösten 2020 och har tidigare bott i Finnböle. Har vuxna barn och tre stycken underbara barnbarn.

Det här med fötter har varit ett intresse sedan många år och nu har jag gjort slag i saken och öppnat min salong i Vävaren, Strömsbro Gävle. Du hittar mig 1 trappa upp på Storgatan 11.

Kombinerar fotvård med ett yrke som tar mig Sverige runt. Ett fantastiskt roligt jobb där man får uppleva hela Sverige. Det här upplägget passar mig väldigt bra. Vidare så försöker jag mig på golf, men det går tungt, men skam den som ger sig. Är medlem i Älvkarleby Golfklubb.

Och så vill jag nämna att jag håller på att utbilda mig inom Lymf-massage, riktigt spännande. Här återkommer jag med mer information.

Är auktoriserad återförsäljare av Forever Livings produkter. Dessa produkter är i grunden byggd på Aloe Vera, har försäljning av dessa i min salong samt hemma. Har också en hemsida där man kan bläddra och beställa. Hälsa, Skönhet och Må Bra är mycket bra ledord för dessa fantastiska produkter.

Länk till hemsidan där du kan bläddra bland produkter samt beställa: https://bittesforeverliving.myforever.se

Forever Living
Om Mig